Nyhetsbrev 1, 2022

GOTT NYTT ÅR!

När vi blickar in mot 2022 inser vi att pandemin fortsätter…

I skrivande stund har Folkhälsomyndigheten aviserat nya restriktionen och det känns som att vår planerade kurs på Grythyttan i början av mars 2022 åter är i fara. 

Vid årsmötet i november beslöt mötet att föreningen tar över hemsidan och vår nya styrelseledamot Daniela Andersson som blir vår webmaster kan förhoppningsvis sätta fart på informationsflödet och hemsidan. Vår nya hemsida ska äntligen öppnas i början av 2022 och med den följer ett nytt inloggningssystem. Ni ska själva tillverka er inloggning, vilken sedan godkänns för dem som betalt medlemsavgiften för 2022. Information kommer att skickas ut separat. Om du är osäker på om du betalt medlemsavgiften eller ej kan du gå in på vår gamla hemsida www.stuteriveterinarerna.se och logga in med “hingst” och “hingst”. Gå sedan till “Medlemsregistret” där du ser om du betalt eller ej. Medlemsavgiften är som vanligt 200 kronor och betalas in på BG 5140-2196 eller via Swish 1236467369. 

Med detta vill jag sätta punkt för ännu ett år och önska dig en riktigt god jul och ett gott nytt år. På återseende 2022! 

Görel Nyman för styrelsen