Nyhetsbrev 2, 2012

Häst i snö

Bästa medlem i föreningen!
Nyhetsbreven skickas numera som mail, det är snabbt och enkelt, men frågan är om alla får Nyhetsbreven eller om de fastnar i något spam-filter!? För att ta reda på det önskar vi att du så snart du läst detta skickar ett mail till kerstin_darenius@yahoo.se och talar om att du fått Nyhetsbrevet. Annars måste vi börja ringa runt/maila direkt till dig och fråga. Alltså: ett snabbt mail nu, tack!
Vårmötet närmar sig och det är hög tid att anmäla sig! Det går även att delta enstaka dagar. Kursen ger dig allt vad du behöver veta om bedömning av foderkvalitet, foderproduktion och problem orsakade av foder hos häst. Jag hörde Cecilia Müller föreläsa på en hästfoderdag anordnad av Hushållningssällskapet i Sjuhärad i höstas. Det var så bra att jag nu vill låta er ta del av hennes kunskaper. Hon är dessutom en briljant föreläsare! Sedan har vi fyllt på med andra bra föreläsare för att få en så bred bild som möjligt av utfodring av häst i dag och de problem som kan uppstå. Inte minst är det här en kurs för alla som producerar foder & utfodrar hästar. Bjud gärna in dessa kategorier!
Vårt Vårmöte kan fungera som Satellitmöte för er som väljer att deltaga på Solvalla 30-31/3. Det finns flera medlemmar som vid mötets slut åker direkt till Norrköping och är med på ev.konsert, middag och söndagens föreläsningar. Det kommer att gå flera bilar söderut! Annars kan man åka tåg till Norrköping med gångavstånd till hotell & konsertlokal. Kompendiet kommer att täcka såväl lördagens som söndagens föreläsningar.
Medlemsavgiften är 200:- och inbetalas på föreningens BG 51 40-21 96 eller PG 10 32 33-3. För våra utländska medlemmar går det nu att betala via internet: IBAN-nr: SE08 9500 0099 6018 0103 2333
BIC-kod: NDEASESS. Nordea Bank AB, SE-105 71 Stockholm.
Välkommen till Norrköping!
För Styrelsen
Norrköping 2012-02-24
Kerstin Darenius
Ordförande