Kurs i endometrit 18–19 mars 2023

Hej alla pigga o glada stuteriveterinärer!

Nu är det så äntligen dags för favorit i repris. Vi inom Svensk Stuteriveterinärförening anordnar helgen den 18-19 mars 2023 återigen den så uppskattade kursen om Endometrit o dess diagnostik samt terapi. Platsen blir precis som förra gången underbara Grythyttan, där vi serveras en två-rättersmiddag på fredagkvällen samt en 3-rättersdito på lördagen. Eftersom maten är utsökt rekommenderas så många som möjligt att dyka upp redan fredag kväll.

På lördagen är det föreläsningar o diskussioner kring endometrit, som man måste säga är en stor utmaning för samtliga oss som arbetar med sto-reproduktion, medan söndagen ägnas åt Wet-lab i mindre grupper.

För att kursen ska genomföras måste vi vara minst 20 deltagare, medan maxantalet ligger på 30.  Vi ber er ta med egna mikroskop, utan dem får vi inte ihop de praktiska övningarna.

Observera att medlemmar i vår förening har företräde om kursen skulle bli överfull. Man blir enkelt medlem genom att antingen swisha (1236467369) eller överföra 200 kr till vårt bankgiro som är 5140-2196 (uppge namn och mejladress).

Klicka på länken till anmälning, kursprogram och information https://www.trippus.net/ssvf_anmalan

Ni är hjärtligt välkomna, vi ser fram emot att ses!

/Styrelsen via ordförande Görel Nyman